Καλάθι Αγορών

TA BRANDS ΤΗΣ DiCO PRO

H πρώτη επαγγελματική βαφή-θεραπεία, χωρίς αμμωνία και χωρίς PPD, με πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά και εκχύλισμα Γιαουρτιού. Ακολουθήστε την NAYO στα κοινωνικά δίκτυα:
Η διάσημη 100% vegan επαγγελματική σειρά μαλλιών που συνδυάζει έλαια Κ.Σατίβα και Αργκάν. Περιλαμβάνει την διάσημη φυτική ισιωτική MKS ECO kaHm (πρώην Marrakesh). Ακολουθήστε την MKS ECO στα κοινωνικά δίκτυα:
Η πιο αγαπητή σειρά σώματος με έλαια Κ. Σατίβα και Αργκάν, ισχυρά φυτικά συστατικά και τα πιο απίστευτα αρώματα. 100% vegan και cruelty-free. Ακολουθήστε τα HEMP SEED στο Instagram:
Η μοναδική σειρά περιποίησης προσώπου-σώματος με τη φιλοσοφία της Αγιουρβέντα και με βιολογικά, φυτικά συστατικά.
Ακολουθήστε την URBAN VEDA στα κοινωνικά δίκτυα:
Η επαγγελματική σειρά που είναι εξειδικευμένη για να δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα ή ανάγκη των μαλλιών. 100% vegan με φυτικά συστατικά.
Ακολουθήστε την ACTYVA στα κοινωνικά δίκτυα της Kemon Greece:
Η πρώτη επαγγελματική σειρά μαλλιών και σώματος με βιολογική πιστοποίηση. Έως 96% φυτικά συστατικά, έως 86% βιολογικά.
Ακολουθήστε την ACTYVA BIO στα κοινωνικά δίκτυα της Kemon Greece:
Το επαγγελματικό σύστημα χρωματικού ανοίγματος που συνδυάζει ύψιστο, επαγγελματικό ξάνοιγμα χωρίς να καταστρέφει τα μαλλιά. Δείτε το σύστημα LUNEX στα κοινωνικά δίκτυα της Kemon Greece:
Οι μοναδικές φυτικές ίνες για την κάλυψη της αραίωσης στα μαλλιά. Ύψιστη ποιότητα, φυτική προέλευση και απόλυτα ήπιες στο τριχωτό με την πιο αξιόλογη τιμή.
Ακολουθήστε τα VOLUMON στο Facebook:
Η Νο.1 επαγγελματική σειρά αυτομαυρίσματος παγκοσμίως. 100% vegan με φυτικά συστατικά και αντιγηραντική δράση.
Ακολουθήστε την NORVELL στα κοινωνικά δίκτυα:
Η φυτική σειρά αυτομαυρίσματος που δίνει πολυτελές μαύρισμα χωρίς ήλιο, όλο τον χρόνο. 100% vegan με αντιγηραντική δράση. Ακολουθήστε την ULTRA VIVID στα κοινωνικά δίκτυα της NORVELL Greece:
BioStraight Nanoplastia: η ισιωτική που αλλάζει τα δεδομένα στο μόνιμο ίσιωμα, ισιώνει και αναδομεί με φυτικά συστατικά και χωρίς φορμαλδεΰδη.
Ακολουθήστε την NATURE EVA στα κοινωνικά δίκτυα:
Η επαγγελματική σειρά styling με την φανταχτερή συσκευασία και τα ισχυρά αποτελέσματα, για τέλειο φινίρισμα στα μαλλιά χωρίς επιβαρύνσεις. Δείτε τα HAIR MANYA στα κοινωνικά δίκτυα της Kemon Greece:
Η ιστορική επαγγελματική βαφή που άλλαξε τα δεδομένα στον χρωματισμό μαλλιών από το 1965. Πλέον ενισχυμένη με το φυτικό σύμπλεγμα Velian Complex, παρέχει μέγιστη απόδοση για τον κομμωτή και άριστη συμβατότητα στον πελάτη. Δείτε την CRAMER COLOR στα κοινωνικά δίκτυα της Kemon Greece:
Η σειρά τεχνικών προϊόντων βαφής της Kemon. Περιλαμβάνει προϊόντα ύψιστης ποιότητας για τον επαγγελματία κομμωτή, σταθεροποιημένα οξυζενέ και λύσεις για το βαφείο.
Τα τεχνικά προϊόντα κυματισμού και ισιώματος της Kemon. Πάντα με σεβασμό στο τριχωτό και στα μαλλιά, η Kemon παρέχει στον επαγγελματία τα προϊόντα που πετυχαίνουν σίγουρη απόδοση στην περμανάντ και δυνατότητες για ημιμόνιμη ή μόνιμη διεργασία κυματισμού ή ισιωτικής.
Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες
άνω των 100€
και κάτω των 5kg

Έξοδα Αποστολής

Είτε δωρεάν,
ή 3,8€ για την Ελλάδα
και 9€ για την Κύπρο

Ασφαλείς Πληρωμές

Πιστωτική (δωρεάν)
Αντικαταβολή (δωρεάν)
Κατάθεση

Εγγύηση Επιστροφής

Εάν δεν σας ικανοποιήσουν τα προϊόντα μας

Εάν είστε καταναλωτής

Τηλεφωνήστε μας για να σας προωθήσουμε στον κοντινότερο συνεργάτη