Καλάθι Αγορών

Εξυπηρέτηση Πελατών Χονδρικής

Στη διάθεσή σας για ό,τι έχει σχέση με την DiCO PRO.

Είστε καταναλωτής;

Τηλεφωνήστε μας για να σας προωθήσουμε
στον κοντινότερο συνεργάτη ή σημείο πώλησης!

Άμεση εξυπηρέτηση και στο 210 6200404

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί η DiCO PRO

Μπορείτε να δείτε τις τιμές χονδρικής και να κάνετε την παραγγελίας σας, μόλις εγγραφείτε ως επαγγελματίας. Η DiCO PRO απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες (κομμωτές, αισθητικούς, φαρμακοποιούς, ιδιοκτήτες καταστημάτων καλλυντικών, spa, ξενοδοχείων κ.α.).
Εάν είστε νέος πελάτης, πρέπει πρώτα να εγγραφείτε. Θα λάβετε μήνυμα με τον κωδικό σας και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε login, να δείτε τιμές και εκπτώσεις και να κάνετε τις παραγγελίες σας.
Η DiCO PRO απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες. Εάν είστε καταναλωτής, τηλεφωνήστε μας στο 210 6200404 για να σας προωθήσουμε στο κοντινότερο κατάστημα, φαρμακείο ή κομμωτήριο με τα προϊόντα μας.

Σχετικά με τις παραγγελίες

Αφού η παραγγελία ετοιμαστεί παραδίδεται στο courier και συνήθως χρειάζεται 1-3 εργάσιμες για να φτάσει στον προορισμό της. (Για την Κύπρο απαιτούνται 3-5 εργάσιμες.)
Δεχόμαστε και στέλνουμε παραγγελίες σε όλη Ελλάδα, και στην Κύπρο (εφόσον δεν αναφέρεται διαφορετικά σε κάποιο προϊόν).
Για παραγγελίες πάνω από 100€ και έως 5 κιλά, η αποστολή σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ! Για κάθε επιπλέον κιλό προστίθεται η χρέωση 1€ (φαίνεται στο καλάθι σας).
Για παραγγελίες έως 100€ και μέχρι 5 κιλά, τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα είναι 3,8€ (με τον ΦΠΑ).
Στην Κύπρο η χρέωση είναι 9€ (με ΦΠΑ) έως τα 5 κιλά.
Για παραγγελίες έως 100€ πάνω από 5 κιλά σε Ελλάδα και Κύπρο, προστίθεται η χρέωση 1€ για κάθε επιπλέον κιλό.
Όχι. Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν χρεώνεται επιπλέον στο κατάστημά μας, ούτε οι πληρωμές με πιστωτική. Στις πληρωμές με κατάθεση, τα έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη.
Μπορείτε και να αλλάξετε και να ακυρώσετε μια παραγγελία σας, εφόσον αυτό γίνει πριν αυτή αποσταλεί (τις παραδίδουμε στο courier συνήθως την επόμενη εργάσιμη). Εάν θέλετε να ακυρώσετε αφού η παραγγελία προχωρήσει στην αποστολή, ενημερώστε μας ώστε να ζητήσουμε να επιστραφεί εγκαίρως.
Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Η εγγύηση επιστροφής DiCO PRO

Τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση ποιότητας. Τα προϊόντα που είναι σφραγισμένα (π.χ. βαφές) μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 14 ημέρες από την αγορά τους, για οποιονδήποτε λόγο. Τα προϊόντα που είτε δεν είναι σφραγισμένα ή έχουν ανοιχθεί (π.χ. χρησιμοποιημένες βαφές ή σαμπουάν), κατά κανόνα δεν επιστρέφονται. Όμως λόγω της εγγύησης ποιότητας, το κατάστημά μας έχει δυνατότητα επιστροφής σε 2 περιπτώσεις: α) για προϊόντα που αγοράστηκαν την 1η φορά, οι πελάτες μας έχουν δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την αγορά και β) εάν το προϊόν έχει κάποιο πρόβλημα που καλύπτεται από την εγγύηση ποιότητας.
Εφόσον το λάθος οφείλεται στην δική μας παραγγελιοληψία, θα παραλάβουμε το προϊόν από εσάς και θα το αντικαταστήσουμε, αναλαμβάνοντας το κόστος αποστολής.
Στη DiCO PRO συσκευάζουμε τις παραγγελίες με προσοχή και το αντίστοιχο προστατευτικό υλικό. Παρά ταύτα, εάν το δέμα σας παραδοθεί κατεστραμμένο, ακολουθήστε τα εξής βήματα: α) επισημάνετέ το στο courier β) βγάλτε μια φωτογραφία του δέματος ή και των προϊόντων που καταστράφηκαν γ) ενημερώστε μας ώστε να αντικαταστήσουμε τα κατεστραμμένα προϊόντα. Δεν θα χρεωθείτε για την αποστολή τους.
Ζητήστε να σας στείλουμε τις οδηγίες μέσω email ή τηλεφωνήστε μας στο 2106200404.

Με την παραγγελία σας θα έχετε:

Δωρεάν Μεταφορικά

Για παραγγελίες
άνω των 100€
και κάτω των 5kg

Έξοδα Αποστολής

Είτε δωρεάν,
ή 3,8€ για την Ελλάδα
και 9€ για την Κύπρο

Ασφαλείς Πληρωμές

Πιστωτική (δωρεάν)
Αντικαταβολή (δωρεάν)
Κατάθεση

Εγγύηση Επιστροφής

Εάν δεν σας ικανοποιήσουν τα προϊόντα μας

Εάν είστε καταναλωτής

Τηλεφωνήστε μας για να σας προωθήσουμε στον κοντινότερο συνεργάτη